Cemiyet rotayı Ege’ye çevirdi

Kurban Bayramı tatilinin dokuz güne çıkarılmasını fırsat bilen iş ve cemiyet hayatının ünlü isimleri, Ege kıyılarına akın etti. Gözde tatil yerlerinden Bodrum, Çeşme ve Göcek’i tercih eden ünlü simalardan bazıları villalarında konaklarken, kimisi ise tekneleriyle koylara demir attı.

Teknede ağırladı

Yurt dışındaki işlerine ara veren Orkun Group Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Karadeniz, bayramı Göcek’te ailesiyle geçirmeyi tercih etti. Eşi Öykü Karadeniz’le birlikte dostlarını teknesinde ağırlayan iş insanı, personeliyle bayramlaşmayı da ihmal etmedi.

Adalardan Bodrum’a

Midpoint’in ortaklarından Ayhan Çarıkçılar’ın eşi Ebru Çarıkçılar, tatil rotasını önce Yunan Adaları’na ardından da Bodrum’a çeviren isimler arasındaydı. Oğulları Eren’le vakit geçiren Çarıkçılar, romantik akşam yemeklerini de fotoğrafla taçlandırdı.

Bayram pozu

Bayramın ilk gününü İstanbul’da aile büyükleriyle geçiren Mücevher İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Yakın ile eşi Öznur Yakın’ın tatil tercihi Göcek oldu. Çocukları Elif, Zeynep, Ali ve Ayşe ile birlikte teknelerine geçen çift, akşam yemeğinde ailece bayram pozu verdi.

Tercihi yazlık

Aydın Ayaydın, Kurban Bayramı tatilini ailesiyle geçirmeyi tercih eden isimlerden oldu. Bodrum’daki yazlığında dinlenen siyasetçi, kızları Derya Ayaydın, Pınar Ayaydın Talay ve torunları ile verdikleri pozla herkesin bayramını kutladı.

Aile ziyareti

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar ile kardeşi Mert Vardar, Bodrum’da görüntülendi. Aileleriyle bayramlaşan Vardar Kardeşler, o anları ölümsüzleştirdi.

Geleneği bozmadı

Bodrum’da yaşayan Polat HKC Yapı Başkanı Alptekin Polat, bayram geleneğini bozmadı. Her yıl olduğu gibi bu bayram da Bodrum Ramada Otel’de kahvaltı düzenleyen iş insanı, aile fertleri ve dostlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

 

 

 

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx