Fenerbahçe’ye dünya yıldızı golcü! Mario Branco transfer için devrede

Türkiye’de transfer ve tescil dönemi resmen başladı. Çalışmalarını son sürat sürdüren Fenerbahçe, dünyaca ünlü iki golcüden birini kadrosuna katmaya kararlı.

DÜNYACA ÜNLÜ YILDIZLAR

Fenerbahçe, geride kalan sezonda attığı kritik gollerle şampiyonluk yarışının son haftaya kadar taşınmasında önemli pay sahibi olan Michy Batshuayi’yi ezeli rakibi Galatasaray’a kaptırmak üzere. Ancak Sarı-Lacivertliler, bunu unutturacak büyük bir bomba patlatmak için yoğun şekilde çalışıyor. Gündemde dünyaca ünlü iki yıldız var.

YA LUKAKU YA MORATA

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’nin gündemin 2 yıldız var: Alvaro Morata ve Romelu Lukaku… Sarı-Lacivertliler, bu golcülerden birine imza attırmak için kolları sıvadı.

BONSERVİSİ VE MAAŞI

Alvaro Morara için girişimler başlamıştı. Atletico Madrid’in, kapıyı 12 milyon Euro’dan açsa da ödeme takvimine bağlı olarak 10 milyon Euro’ya inmeye hazır olduğu kaydedildi. Fenerbahçe, Morata’yı da senelik 5 milyon Euro ve bonuslarla ikna etmeye çalışıyor.

EURO 2024’te başarılı bir performans sergileyen İspanyol yıldızın menajeriyle pazarlıklar devam ediyor. Turnuva bittikten sonra sportif direktör Branco’nun bire bir görüşmesi bekleniyor. Daha önce Real Madrid, Chelsea, Juventus gibi devlerde de görev yapan Morata, 2022’den beri ikinci dönemini yaşadığı Atletico’nun formasını giyiyor.

HENÜZ TEKLİF YOK

Ve Romelu Lukaku… Fenerbahçe, Mourinho ile anlaşma aşamasına geldiği dönemde Belçikalı yıldızın adı gündeme gelmişti. Ancak dünyaca ünlü teknik adam, ilk basın toplantısında Roma’dan herhangi bir eski öğrencisini transfer etmeyeceğini söylemişti. Bu sözlere rağmen Sarı-Lacivertliler’in Lukaku’unun durumunu uzun süredir takip ettiği öne sürüldü.

İngiliz devi, son iki sezonda yıldız forveti İnter ve Roma’ya kiralamıştı. Maviler bu kez Belçikalı golcüyü satmak istiyor ve beklenti 30 milyon Euro. Ancak 31 yaşındaki oyuncu için hiçbir teklif gelmedi. Eğer EURO 2024 sonrası da Lukaku’ya bir ilgi olmazsa, Fenerbahçe için kiralama ihtimali yükselebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx