İstanbul’dan sonra İran: UFO paniği

İran’ın başkenti Tahran’da, UFO olabileceği düşünülen gizemli bir cisim şehrin dört farklı noktasında görüldü. Yerel halk, yaşadıkları şaşkınlıkla hızla telefonlarına sarılarak görüntüleri kaydetti ve sosyal medyada paylaşmaya başladı. Paylaşımlar kısa sürede büyük ilgi gördü.

ŞAŞKINLIKLA BAKAKALDILAR

Dairesel şekilli cismin havada uçtuğu görüldü. X platformunda (eski adıyla Twitter) paylaşılan videolarda, yerel halkın şaşkınlık içinde havadaki cisme bakışları dikkat çekti. Olay, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bir kesim, cismin gerçek bir UFO olabileceğini savunurken, diğer kesim ise farklı açıklamalar getirmeye çalıştı.

SESLİ KLİPLER DE KAYDEDİLDİ

Gizemli cisim dört ayrı noktada görüldü ve bir video klipte cismin düz bir çizgide uçarken çıkardığı şiddetli ses de kaydedildi. Bu durum, cismin doğası hakkında daha fazla spekülasyona yol açtı.

DAHA ÖNCE BENZERİ İSTANBUL’DA GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz ay İstanbul’un Beykoz ilçesinde bir vatandaş benzer bir cisim görmüş ve o anları sosyal medyada paylaşmıştı. İstanbul semalarında gece saatlerinde fosforlu yeşil renkte sabit duran cisim, büyük ilgi çekmişti.

İstanbul’da UFO paniği… Gece yarısı herkes gördüGüncel

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMALAR SÜRÜYOR

Tahran’da yaşanan bu olay, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve kullanıcılar arasında tartışmalara neden oldu. UFO teorileri ve farklı açıklamalar arasında gidip gelen kullanıcılar, olayın gizemini çözmeye çalışıyor. Bir çok kullanıcı görüntüler beliren cismin drone topluluğu olabileceğini iddia etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx