Jose Mourinho İki Eski Real Madrid’liyi Kafaya Taktı

Fenerbahçe, Portekizli teknik adam Jose Mourinho’nun göreve gelmesiyle transferde atağa kalktı. Levent Mercan’ı kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Mert Hakan Yandaş ile de sözleşme yeniledi. AS’ın haberine göre, Mourinho eski öğrencilerini kadrosuna katmak istiyor.

MORATA VE RAMOS HEDEFTE

“The Special One” olarak bilinen Mourinho, Atletico Madrid forması giyen Alvaro Morata ile Sevilla’dan ayrılan Sergio Ramos’u hedef aldı. Ramos’a Suudi Arabistan ve MLS’ten teklifler geldiği biliniyor. Morata için ise İtalya Serie A kulüpleri sıraya girdi.

MOURINHO’NUN TRANSFER PLANI

Mourinho, Fenerbahçe’nin kadrosunu güçlendirmek için tecrübeli isimleri listesine aldı. Alvaro Morata, La Liga’da dikkat çeken performansı ile öne çıkıyor. Sergio Ramos ise defanstaki liderliğiyle Fenerbahçe’nin savunmasını güçlendirebilir.

MORATA VE SERIE A KULÜPLERİ

Alvaro Morata’nın transferi için İtalya Serie A kulüpleri de devrede. Morata, Atletico Madrid’deki başarılı performansı ile transfer piyasasında ilgi görüyor. Fenerbahçe, bu transferde rakiplerini geride bırakmak istiyor.

RAMOS’A ULUSLARARASI TEKLİFLER

Sergio Ramos’a Suudi Arabistan ve MLS kulüplerinden teklifler geldi. Tecrübeli defans oyuncusu, kariyerine Avrupa’da devam etmek istiyor. Fenerbahçe, Ramos transferinde iddialı konumda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx