Microsoft Flight Simulator City Update 7: Avrupa Şehirleri 2 Çıktı

Microsoft Flight Simulator için City Update 7: Avrupa Şehirleri 2 adlı yeni bir ücretsiz içerik güncellemesi yayınladı. Güncelleme, oyuncuların uçarken görüntülemesi ve keyfini çıkarması için daha fazla yükseltilmiş manzara sunuyor.

Geliştirici, görsel iyileştirmelerin özellikle hedef kitleyi “büyülemek ve ilham vermek” amacıyla altı Avrupa şehrine uygulanacağını duyurdu. Bu, İsveç’in Stockholm, Fransa’nın Nice, Monako, Portekiz’in Porto ve İspanya’daki Barselona ve Madrid’in bu güncellemeyle rötuşlanan yerler olduğu anlamına geliyor.

Duyuru, “Microsoft Flight Simulator ekibi ve ortakları, en son yüksek çözünürlüklü hava görüntülerini, dijital yükseklik verilerini ve TIN (üçgenleştirilmiş düzensiz ağ) yüzey modellemesini kullanarak bu ünlü şehirleri mükemmel ayrıntılarla yakaladı. Bu son sürüm, Fransız Rivierası’ndan Stokholm’ün gökdelenlerine kadar bu canlı yerleri keşfetmek için tercih ettikleri uçağı seçmeye küçük kızları davet ediyor.” ifadelerine yer veriyor.

Aynı zamanda SC.7 Skyvan uçağı da Yerel Efsane paketlerinin bir parçası olarak oyuna eklendi. Kargo uçağı artı 16 görünüm, pazardan 14,99 dolara satın alınabiliyor.

Microsoft Flight Simulator City Update 7: Avrupa Şehirleri 2 artık PC, Xbox Series X|S, Xbox ve PC Game Pass’in yanı sıra Game Pass Ultimate aracılığıyla Xbox Bulut Oyunlarında isteğe bağlı olarak indirilebiliyor.

Diğer taraftan Microsoft Flight Simulator 2024’ün de bu yıl içerisinde çıkacağını hatırlatalım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx